Rikke Lyng

Rikke Lyng Christensen er Textilninja i Moonfeather hvor hun laver kurser, fremstiller broderikits, laver workshops. Desuden laver hun tekstilkunst og står bag Facebook gruppen Broderi for sjov- Embroidery for fun.  Hun har bla.15 års erfaring som tekstillærer på Randers Produktionsskoles Textilværksted med i rygsækken.

Se mere om Moonfeather her 🙂

Workshops

Broderede smykker - fredag d. 4.10 kl. 14:30-17:30

Vi laver og broderer smykker med filtkugler, små stoflapper, stumpwork, ståltråd, blonder, metalpakninger, gardinringe ja alt muligt kan bruges til halsvedhæng, øreringe, brocher og alskens andre skønherligheder der vil opstå med lidt snilde og fantasi.

Jeg blander en kasse materialer og viser forskellige eksempler på broderede smykker, som man kan lade sig inspirere af og så er der fri leg med hjælp og vejledning til lige præcis dit broderede smykke.

Medbring:  Lille saks, broderigarn, nåle med og uden spids og andet du kunne tænke dig at bruge som f.eks. perler, bånd, frynser, pailetter osv.

Materialeudgifter: Kan evt. købes af underviser

Broderedesmykker

Urtehavebroderi på Samsø kartoffeltryk - lørdag d. 5.10 kl. 13:30-16:30

På dette kursus laver du din helt egen lille urtehave med broderede kål, salathoveder, gulerødder ja lige præcis hvad du føler for at “plante” ovenpå dit kartoffeltryk.

Vi gennemgår de forskellige frie sting der egner sig til div. planter/sten osv. og så er det op til din fantasi, at plante dem de rette steder, endda helt uden at få jord under neglene 🙂

Medbring:  Broderigarn, en lille saks, og broderinåle med og uden spids.

Materialeudgifter: 60,- til stof, tekstilfarve og vejledning.

Guldsmed i frie sting - søndag d. 6.10 kl. 09:00-12:00

Med 5-6 forskellige frie sting fremtryller vi denne lette guldsmed, der kan sættes omkring en glascylinder og lyse op i sommeraftenerne. For at silhouetten står knivskarpt, er det vigtigt at lægge hæftninger og overgange de rette steder og være præcis i op- og nedstikning.

Medbring:  Broderinål med spids samt en lille saks.

Materialeudgift: 110,00 kr. for kit med prikning på stof, garn og vejledning.

Scroll Up