Mette Danielsen

Mit navn er Mette Danielsen. Jeg er uddannet håndarbejdslærer fra Skals Håndarbejdsseminarium årgang 2002.
De seneste 15 år har jeg arbejdet som brodøse under navnet Ønskefe. Jeg afholder kurser på eget værksted, ude på det smukke land mellem Viborg og Skive. 
Mit sigte er, at skabe underholdende broderi og gøre det muligt, uanset graden af forudsætning, at komme til orde med nål og tråd.

Jeg er meget begejstret for farver og for at kombinere teknikker på nye måder, og det er nok sådan de fleste kender mine mønstre og kits. Men i min undervisning arbejder lige så gerne i enkelhed, skarpe linier og tone i tone, da jeg lægger stor vægt på, at hver elev skal have sig selv med i broderiet.


Ønskefes hjemmeside fungerer som en blog med information om kurser, tiltag og nye broderimønstre/kits. Du kan også tilmelde dig Ønskefes nyhedsbrev ved, at skrive en hilsen på info@oenskefe.dk.

Ønskefes hjemmeside

Workshops​

Petit Point - Fredag d. 2.10 kl. 14:30-17:30 og lørdag d. 3.10 kl.9:00-12:00 (begge udsolgt)

Med risiko for at blive forelsket i en skøn teknik, springer vi ud i Petit Point på stof i flere tætheder, afhængig af om du allerede kender teknikken.
Vi tager udgangspunkt i dine yndlingsfarver og opbygger en flade i grafiske tern eller komplekse borter, som kan monteres til småt sytilbehør, du kan have med på farten. Der vil være mulighed for at påbegynde et større projekt, hvis du har mod på det sidst på workshoppen.

Materiale udgift: kr. 50,- pr. person.

Materiale udgiften dækker
– Kompendiet “Petit Point og kanvassting”
– Stof til syprøve / lille projekt.
– DMC kladdegarn.  
– Nål der egner sig til Petit.

Medbring gerne DMC garn og diverse sytilbehør.

Scroll Up