Glienke Design

Laila Glienke er uddannet Cand.pæd. didaktik (Materiel Kultur) samt tekstilformidler og underviser på UCC Håndarbejdets Fremme i fagene broderi og strik. Sideløbende med hendes undervisning arbejder hun for kulturhistoriske museer og bidrager gerne med foredrag, workshop m.m. Hun har et dybdegående kendskab til hedebosyninger, men også andre europæiske hvide syninger samt danske bondesyninger i uld og guld, har hendes interesse. Hun nyder at arbejde med børn, unge og voksne. Holder af at veksle mellem forskning og praksis, samt de mange øvrige sider af broderiet.

Glienke Designs hjemmeside

Workshops

"Julepynt i hedebo" Sy en Iskrystal af hedeboringe- lørdag d. 5.10 kl. 13:30-16:30

Kunne du tænke dig, at lære at sy julepynt i hedebosyning, så har du nu muligheden. Iskrystallerne er et eksempel på, hvordan de gamle Hedebosynings teknikker kan inspirere til nye former og emner, der passer til det samfund vi nu lever i. Med udgangspunkt i de traditionelle hedeboringe lærer du at lave ringene og at sy dem sammen og forme dem til den ønskede julepynt. Medbring Hedebopind, kan også lånes eller købes hos underviser.

Sværhedsgrad er fra begynder til øvet.

Materialeudgift: 60,00 kr.

Tapetsyning - Lær teknikken og sy en lille detalje fra Bayeux-tapetet - søndag d. 6.10 kl. 9:00-12:00

Vi tager udgangspunkt i et af Bayeux tapetets mange flotte motiver og syr med Flora Wool, en tynd uldtråd på hørlærred, i den særlige Tapet-synings teknik, hvor motiver er indrammet af kontursting og udfyldt med en slags oversyning over et underlag af nedlagte tråde, overtrukket af enkelte tråde vandret og oversyet med regelmæssige mellemrum. Medbring syramme, kan også lånes eller købes hos underviser. 

Sværhedsgrad er fra begynder til øvet. Børn fra 12 år.

Materialeudgift: fra 140,00 kr.

Scroll Up