Nyheder

Kære alle deltagere til Samsø Broderifestival

Da vores vært Sælvigbugtens Camping desværre har trukket sig, må vi aflyse festivalen.

Corona æraen raserer over hele verden og tager sine ofre, Samsø Broderifestival er nu en af dem.

Vi er selvsagt meget kede af det og nedtrykte over en masse spildt energi og økonomi for mange.

Øv hvor er vi kede af at vi ikke kommer til at se jer om 2 uger. Vi havde glædet os vanvittigt til den hyggestemning der er, når der bliver broderet og nørdet og grint og udvekslet erfaringer….. det er meget meget trist.

Alle undervisere har jo længe forberedt denne festival og står nu uden nogen form for godtgørelse af deres arbejde. Vi vil gerne opfordre jer til, at støtte op om deres kursus aktiviteter og salg af kits osv.

Vi har haft kontakt med alle og herunder følger links og info. om kurser der skulle have været på Samsø Broderifestival, men som nu bliver slået op under andre forhold.

Blandt andet kan man vælge at få et gavekort til kurser i stedet for refundering af sine penge hos Moonfeather. Her er de 7 af kurserne der skulle have været på Samsø slået op med samme undervisere og som særlig tilbud får man dem til festivalpris og udvidet undervisningstid. Klik her for gavekort. Se oversigt over disse sidst i mailen.

Alle spørgsmål vedrørende overnatning, hytteleje og forplejning henvises til Birte på Sælvigbugtens Camping https://www.saelvigbugtens-camping.dk

Mette (Ønskefe) Danielsen skriver følgende:

Vi skulle have syet petit point sammen, men nu bliver det “sammenhverforsig”. En disciplin som vi gennem det seneste halve år har opøvet skarp træning i.

Nu da du måske har set frem til at lære den skønne teknik med de små sting og de fine detaljer, vil jeg ile til med et tilbud til dig om, at deltage på den online-workshop starter på fredag hos Ønskefe. Der er egentlig lukket for tilmelding, men jeg har bedt de andre, søde deltagere om at vi lige holder toget tilbage på perronen og får jer med ombord, hvis I har lyst til at være med.

Jeg er gået i pakkeriet og er klar til at lave en æske klar til dig, med gode sager til små projekter i den fine teknik.

·         Vi starter med at tråde nålen og syr de første sting i fællesskab.

·         På et forløb over et par uger ender du med “Det Store Kørekort” i petit, hvor du har været igennem grundsting, tern og striber, mønstring, tekst, farveeffekter, montering og er gået fra meget åbent stof til tæt hørlærred.

·         Prisen for kursusforløbet inklusiv en æske med materialer til fire prøver koster kr. 300,- plus eventuel fragt på kr. 39,- hvis du ikke bor lige om hjørnet.

Du kan melde dig til kurset lige her: Petit Point online kursus

Jeg håber vi skal sy sammen og jeg glæder mig til at tage dig med inde i en verden af fine små sting og alt det herlige de åbner op for af muligheder.

De bedste hilsner

Mette Danielsen – www.oenskefe.dk

Laila Glienke sætter kurset Amagersyning med silketråd op i Haandarbejdets Fremmes regi.

Man vil kunne finde informationer om dette senere, samt handle i den omfangsrige webshop på www.glienkedesign.dk

Mette Weisbjerg kan følges på Instagram her: Instagram

Björk underviser på Skals i broderi Link til Skals

Følgende undervisere afholder kurserne i Moonfeather i Randers:

Birgit Bendtsen holder dobbelt kurset i Stumpwork Lørdag d.13. feb (2021!) kl.10-16

Pia Matthiessen afholder kurserne

Nonnehulsøm fredag d.2.okt. kl.15-18.30

Fra akvarel til broderi lørdag, d. 3.okt. kl.10-13.30

Gobelin fisk, søndag d.4.okt. kl.14-17.30

Derudover afholder hun kurser i broderi i Haandarbejdets Fremme www.haandarbejdetsfremme.info

Rikke Lyng Christensen holder kurserne

Små grøntsager, lørdag d.3. okt. kl.14-17.30

Søpindsvin søndag d.4. okt. kl.10-13.30

Broderi for lysegrønne nybegyndere lørdag d.31.okt.

Desuden underviser Rikke i Potteriet anno 2001 i Allerød med jævne mellemrum. Arrangementerne i Potteriet slås op via deres Facebook side.

Hold øje med div. kurser på www.moonfeather.dk hvor der også er et bredt udvalg af broderikits.

Vi beklager meget postyret og beder jer der ønsker gavekort til et nyt kursus hos Moonfeather tilkendegive det inden d. 26. september (klik her). Vi forventer at resten vil få penge retur i løbet af 14 dage 3 uger.

De bedste hilsner

Pia og Rikke

Samsø Broderifestival

 
Scroll Up